♥ Σχέση γκέι,λεσβίας ,δωρεάν ΤΣΑΤ ♥

Σχέση γκέι , λεσβίας , δωρεάν ΤΣΑΤ

To blog του homo.proximeety.gr

Λίγα λόγια , για τους λόγους που μας οδήγησαν, στην δημιουργία αυτού του πολύ σημαντικού εργαλείου ενημέρωσης, όλων όσων επιθυμούν να κανουν γνωριμίες μεταξύ ομοφυλοφίλων στο διαδίκτυο .
Οι περισσοτεροι άνθρωποι, διαβάζουν μόνο τους τίτλους στις εφημερίδες... Όμως, καθε ΜΜΕ ειναι καταρχήν ένα εργαλείο δια βίου παιδείας !
Συχνά , ο λόγος που δυσκολεύεται καποιος να επικοινωνήσει σωστά με τους άλλους , είτε ψάχνει για μια ερωτική γνωριμία , η απλά μια ευχάριστη συντροφια , ειναι η έλλειψη αυτογνωσίας , τα κοινωνικά στερεότυπα και η σωστή ενημέρωση για την εξέλιξη των κοινωνικών επιστημών, που ασχολούνται με την ανάλυση της ανθρώπινης συμπεριφοράς .
Συχνά επίσης, ένας φυσικός ενδοιασμός , εμποδίζει κάποιους, να βρουν τα κατάλληλα θέματα συζήτησης,για να ξεκινήσουν ένα διάλογο, με καποιον άγνωστο.
Γιαυτό κάθε μέρα, διατρέχουμε το διαδίκτυο , για να βρούμε ενδιαφέροντα άρθρα , που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αυτογνωσία και την ενημέρωσή σας !
Εδώ θα ενημερώνεστε σχετικά με την δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο, στα περιοδικά και σε ειδικές εκπομπές της τηλεόρασης, ρεπορτάζ και άρθρων για τις έρευνες σχετικά με τα σαιτ κοινωνικού περιεχόμενου και επικοινωνιας , που αφορούν τους ομοφυλόφιλους .
Το καθε ένα απο αυτά , αντιστοιχεί σε μελέτες, δημοσκοπήσεις η έρευνες , κοινωνικού χαρακτηρα , χρήσιμες για την γυναίκα η τον άνδρα , ομοφυλόφιλο , στην αναζήτηση σεξουαλικού συντρόφου η της ηδονής στο σεξ , τα προβλήματα του ζευγαριου , τις αιτίες και τις λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί για το καθε ένα .
Διαβάστε τα γιατί όλα έχουν σχέση με τους ομοφυλόφιλους , την επικοινωνία , το διαδίκτυο, τα σαιτ κοινωνικού περιεχόμενου, τις έρευνες που γίνονται σε ολο τον κόσμο σχετικά με τους χρήστες διαδικτύου ,αλλά κυρίως την ανάλυση και την ψυχολογική και κοινωνιολογική προσέγγιση, όσων προσπαθούμε να σας προσφέρουμε και εμείς, σαν υπηρεσίες.
Ο στόχος μας ειναι να σας βοηθήσουμε οσο μπορούμε , στην εκπλήρωση της αναζήτησής σας !
Όσο περισσότερο ενημερωνόσαστε για τις τελευταίες έρευνες σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις , την αυτογνωσία και την κατανόηση του υποψήφιου συνομιλητή η συνομιλήτριας σας , τόσο καλύτερη ποιότητα επικοινωνιας θα ειναι το ελάχιστο όφελος απο αυτη την όμορφη "περιπέτεια ζωης " την οποία καθε μέρα, φροντίζουμε να κανουμε καλύτερη .
Διαβάστε τα άρθρα , εγγραφείτε στο σαιτ και στείλτε μας την άποψή σας για να την δημοσιεύσουμε αμέσως στο blog του homo.proximeety.gr ,χρησιμοποιώντας στην αρχική σας σελιδα , την φόρμα επικοινωνιας που θα βρείτε στο πάνω μέρος ,με τίτλο "Συνήθεις ερωτησεις/Βοήθεια/Επιτυχημένες Ιστορίες /Υποδείξεις-ποστ / Επικοινωνήστε μαζί μας...
Καλό διάβασμα λοιπόν και να μην ξεχνάτε ότι καμμια θεωρία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική πείρα και την τόλμη που χρειάζεται απο τον καθένα μας, για να βγει απο την μοναξιά και να βρει το ταίρι του , σήμερα ,

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ HOMO.PROXIMEETY.GR!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΡΑ !

Ο Ερμαφρόδιτος

Η μοναξιά ένοχη για την ασθένεια

Οι σεξουαλικές επιλογές των νέων και τα προβλήματά τους

Η ξεχασμένη απειλή του AIDS
ΔΩΡΕΆΝ ΕΓΓΡΑΦΉ
e-mail

Θέλω αυτο το όνομα χρήστη

Διαλεξτε κωδικο

Είμαι

ημερομηνία γέννησης


FacebookTwitter

a