♥ Σχέση γκέι,λεσβίας ,δωρεάν ΤΣΑΤ ♥


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ : ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ.

Η σχέση στο διαδίκτυο : μια απλή διαδικασία
Κάντε ΤΣΑΤ με ασφάλεια και ανώνυμα   
Τα σαιτ γνωριμιων απλοποιούν τις διαδικασίες  
Ενα αποτελεσματικό πλάνο δράσης  
Πολλαπλές εφαρμογές...
Η σχέση στο homo.proximeety.gr, ειναι ασφαλής !


σχέση στο διαδίκτυο : μια απλή διαδικασία  :

Δεν θα αισθανθείς ποτέ πια  μονος,  όταν συνειδητοποίησης ότι υπαρχουν χιλιάδες ομοφυλόφιλοι, ελεύθεροι όπως εσύ! Βάλε στο πλευρό σου όλες τις δυνατότητες για να βρεις την αδελφή ψυχή σου!
Η ελεύθερη και χωρίς προκαταλήψεις κοινότητα του homo.proximeety.gr θα σε συνοδέψει σε ένα παιχνίδι  γοητείας και αισθήσεων , απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό, οσο και χαρούμενο.
Έχεις στην διάθεσή σου,  μια λεπτομερή περιγραφή για καθε μέλος:
- 5 φωτογραφιες  των συνομιλητών σου,
- την μικρή αγγελία κείμενου του και το βίντεο του,
- την λεπτομερή περιγραφή της προσωπικότητας του (περιοχη, ενδιαφέροντα , φυσικά  και ψυχολογικά χαρακτηριστικά )

Κάντε ΤΣΑΤ σε πλήρη ασφάλεια και ανωνυμία :

- Ο κωδικός πρόσβασης σου, ειναι αυστηρά προσωπικός  και ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΣ; μόνο εσύ έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου.
- Μπορείς να βάλεις στην "μαυρη λίστα " όλα τα μέλη που θα ήθελες να σταματήσεις καθε επαφη μαζί τους (εισερχόμενα η εξερχόμενα μηνύματα). Οι χρήστες διαδικτύου που δεν σέβονται τους γενικούς όρους χρήσης του σαιτ , αν χρειαστεί αποκλείονται απο το δικαίωμα συμμετοχής τους,  απο την ομάδα διαχειρησης  του σαιτ.
- Ακόμα και αν χάσεις τον κωδικό πρόσβασης στο σαιτ , κλικαροντας στο "ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης " (δίπλα στο πεδίο όνομα σύνδεσης /κωδικός πρόσβασης ), ένα  e-mail, που περιέχει τον κωδικό πρόσβασης , θα σου αποσταλεί αυτόματα , στο e-mail που έδωσες κατά την διάρκεια της εγγραφής σου.

Τα σαιτ για σχέσεις απλοποιούν τα πράγματα :

Είτε ζεις σε μια απομακρυσμένη περιοχη , είτε σε μια μεγάλη πόλη , ανώνυμη και  αχανή σε έκταση , ειναι συχνα το ίδιο δύσκολο  να κάνεις πραγματικές γνωριμίες και να «σπάσεις τον πάγο» με άγνωστους.
Επίσης ένα "ραντεβου" παραδοσιακό , ειναι συχνα  "κουραστικό", αγχογονο ; το να περάσεις ένα ολόκληρο βράδυ με ένα άγνωστο  που επί πλέον , δεν σου ταιριάζει απαραίτητα... μπορεί να γίνει πραγματικά "βαρύ"...
Η διαδικτυακή γνωριμία  σπρώχνει μπροστα την διαδικασία αυτη! Αφ’ενος γιατί ειναι πολύ πιο εύκολο να έρθετε σε επαφη με ένα άγνωστο μέσα απο την οθόνη του υπολογιστή σας , απο ότι " κοιτάζοντάς τον στα μάτια ".
Από την άλλη  πλευρά , αν γνωρίσεις καποια η καποιον  χάρη του σαιτ μας , θα πας στο "ραντεβου "  σου πιο άνετος ,  έχοντας ήδη καποια εμπειρία απο ένα αριθμό πληροφοριών σχετικά με το άτομο αυτο (φωτογραφιες , περιγραφή , επικοινωνια που θα έχετε ήδη κάνει ...), εxοντας εξαρχής την ασφάλεια ότι μοιράζεστε κοινά χόμπι και ιδέες , καθώς και ένα ελάχιστο πεδίο σύγκλισης στα θέματα που σας απασχολούν και τους δυο  !

Ενα
αποτελεσματικό πλάνο δράσης :

- Το homo.proximeety.gr  επτρεπει επίσης να επιλέξετε γυναίκες η άνδρες  ομοφυλόφιλους , με συγκεκριμένα κριτήρια  (ηλικία , πόλη η ενδιαφέροντα κλπ..) ανάμεσα απο τα διαθέσιμα προφιλ στην βάση δεδομένων μας και να συζητήσετε απευθείας μαζί τους  επιλέγοντας τους "συμβατούς "μαζί σας .Η σχέση στο διαδίκτυο ειναι λοιπόν το μέσο με την μεγαλύτερη  "επιστημονικοτητα " ,για να βρείτε με σιγουριά τον κατάλληλο και συμβατό σύντροφο της ζωης σας.
- Το  web δεν αφαιρεί  ούτε την "γευση" , ούτε την "μαγεία " της ερωτικής σχέσης ... ακριβώς το αντίθετο  συμβαίνει , αφου  ερεθίζει  , διεγείρει  την αναζήτηση , ουτωσωστε  η σχέση, να  αποκτήσει προοπτική επιτυχιας  , μέσα απο τις κατάλληλες προϋποθέσεις  !

Πολλαπλές
εφαρμογές...

- ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ,
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΣΑΤ,
- Μηχανή αναζήτησης με τα ψευδώνυμα η μηχανή αναζήτησης με πολύ –κριτήρια (ύψος ,βάρος , χρώμα μαλλιών , εισόδημα  ),
- Πλήρη διαχειρηση του προφιλ σου (με μικρή αγγελία κείμενου , φωτογραφιες και ένα μικρο βίντεο...)
- Πολλες ακόμα εφαρμογές...

Η σχέση ομοφυλοφίλων στο  
homo.proximeety.gr, ειναι ασφαλής  !

- Κλείσε πάντα τον εχπλορερ σου , μετά την χρήση στον λογαριασμό σου.
- Διάβασε προσεχτικά  τους γενικούς όρους  χρήσης  και  τις  υποχρεώσεις των μελών 

Γράψου δωρεάν  (συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής στην δεξιά κολόνα ) !

ΔΩΡΕΆΝ ΕΓΓΡΑΦΉ
e-mail

Θέλω αυτο το όνομα χρήστη

Διαλεξτε κωδικο

Είμαι

ημερομηνία γέννησης


FacebookTwitter

a