♥ Σχέση γκέι,λεσβίας ,δωρεάν ΤΣΑΤ ♥

Σχέση γκέι,λεσβίας ,δωρεάν ΤΣΑΤ

Γενικοί Όροι χρήσης :

Το homo.proximeety.gr , αποκαλούμενο στην συνέχεια και ως σαιτ , ειναι ιδιοκτησία της εταιρίας B-CITY εγγεγραμμένης στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Meaux με τον αριθμό N°B483448908, έχοντας την έδρα της στην οδό 1 rue de Rome - Montévrain – France

Πρόσβαση στις υπηρεσίες :

Η ομάδα διαχειρησης του σαιτ , η τεχνική μας υποστήριξη και οι ελεγχτες , έχουν το δικαίωμα να δώσουν τέλος στην πρόσβαση στις υπηρεσίες μας χωριs να υποχρεούνται να δώσουν καμμια εξήγηση . Οι υπηρεσίες του σαιτ και πιο συγκεκριμένα του ΤΣΑΤ και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο εσωτερικό του σαιτ , περιορίζονται στους έχοντες ηλικία ανω των 18 ετών . Αν δεν είστε τουλάχιστον 18 ετών , παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και να μην γράφεστε στο σαιτ.

Κατάθεση αγγελιών και συμπλήρωση του προφιλ των μελών :

Το σαιτ επιτρέπει σε ιδιώτες να καταθέτουν αγγελίες και να πληροφορούνται απο τις υπάρχουσες, ζωντανά, στο σαιτ .

Για την καταθεση αγγελιών:

- Δεσμεύεστε να στέλνετε μόνο προσωπικές σας αγγελίες και οι οποίες να συμβαδίζουν με τους ισχύοντες νόμους.
- Η αγγελία σας δεν πρέπει να περιέχει κανένα στοιχείο προσωπικής επικοινωνιας : ούτε το όνομά σας , ούτε το νούμερο του τηλεφωνου σας , ούτε την διεύθυνσή σας στο Instant Messenger η οτιδήποτε παρεμφερές ... η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την εγγραφή σας , δεν θα κοινοποιηθεί στο σαιτ. Οι απαντήσεις θα σας έρχονται σε ειδικό γραμματοκιβώτιο "εσωτερικό " που θα βρίσκεται στον λογαριασμό σας και για να τα διαβασετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης και να συνδεθείτε στο σαιτ .
- Οι αγγελίες εμπορικού χαρακτηρα αποκλείονται και σε περίπτωση αποστολής θα διαγράφονται .
Δέχεστε ότι η αγγελία σας θα διαβάζεται και θα ελέγχεται πριν δημοσιευθεί απο την ομάδα διαχειρησης του σαιτ.
Πράγματι το σαιτ διατηρεί το δικαίωμα να μην συμπεριλάβει και να διαγράψει καθε αγγελία, η οποία θα κριθεί ως παράβαση του δημοσίου αισθήματος , καθώς και των χρηστών ηθών , εμπορικής φύσης ,η απλά κακόγουστη . Οι αγγελίες δεν δεσμεύουν , παρά μόνο τους συγγραφείς τους . Παρομοίως , το σαιτ δεν μπορεί σε καμμια περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνο , για το περιεχόμενο η την απουσία εξακρίβωσης για την ακρίβεια των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο σαιτ , αποποιούμενου καθε ευθύνης για τις ενέργειες των μελών .Είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τις πληροφοριες που βρισκονται στο προφιλ σας και το σαιτ δεν ειναι παρά ένας παθητικός πομπός , στην διανομή και την δημοσίευση των πληροφοριών των μελών του "ΤΣΑΤ" και της ανταλλαγής μηνυμάτων: Επιπρόσθετα , καθε επικοινωνια και ανταλλαγή μηνυμάτων γίνονται με αποκλειστική ευθύνη των μελών και δεν δεσμεύεται κατ’ουδενα τρόπο για το περιεχόμενο τους , το homo.proximeety.gr. Δεσμεύεστε στο να μην αποστελνετε υβριστικά μηνύματα , αντίθετα προς το Νόμο, καθώς και στην δημοσία τάξη.
Δεσμεύεστε να διακόψετε καθε επικοινωνια με κάποιο άτομο , εφόσον αυτο σας εχει κοινοποιήσει την επιθυμία του , να μην συνεχιστεί η επαφη του μαζί σας και να πάψετε να του στέλνετε μηνύματα .Εφόσον δεν θα μπορέσετε να συμμορφωθείτε με τις παραπάνω δεσμεύσεις , τους σχετικούς νόμους και καθε άρθρο αυτής της συμφωνίας , χάνετε καθε δικαίωμα η απαίτησή κατά του homo.proximeety.gr για καθε πιθανή διεκδίκησή σας σε βάρος του σαιτ.

Συμβουλές χρήσης :

Το σαιτ σας συμβουλεύει εδώ, με σαφήνεια για την ύπαρξη ρίσκου απο την επικοινωνια στο διαδίκτυο , με άγνωστους χρήστες , ανηλίκους η με κάποιους κακοήθεις η εγκληματικούς χρήστες. Η χρήση του διαδικτύου και συγκεκριμένα ενος σαιτ για σχέσεις και ΤΣΑΤ , πρέπει να γίνεται με επιφύλαξη .Σας καλούμε να σιγουρευτείτε στο έπακρο για την γνησιότητα και την σοβαρότητα των συνομιλητών σας , πριν σκεφτείτε μια πραγματική συνάντηση.
Σας συνιστούμε να οργανώσετε σε ένα δημόσιο χώρο αυτη την πρώτη γνωριμία και να ενημερώσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο .
Το σαιτ δεν μπορεί να εγγυηθεί την γνησιότητα των μελών του . Γιαυτό πρέπει να είστε σχολαστικοί στην φάση επαφής με τα άλλα μέλη μας .
Επίσης , το σαιτ δεν μπορεί να παρεμβαίνει στην επικοινωνια η τις δραστηριότητες ανάμεσα στα μέλη του , απαλλασετε κατά συνέπεια , απο καθε ποινική ευθύνη
το σαιτ(καθώς και τους αντιπρόσωπους του και τους διαχειριστές , η το προσωπικό του σαιτ) απο καθε ευθύνη για τυχόν ζημιά , η απώλειες , σε σχέση με μια παρομοια διεκδίκηση.

Προσωπικά δεδομένα και εμπιστευτικότητα :

Σύμφωνα με την Γαλλική νομοθεσία, υπ’αριθμον n°78-17 της 6 Ιανουαρίου του 1978 , σχετικά με την πληροφορική , τα προσωπικά δεδομένα και την ελευθερία της έκφρασης, το homo.proximeety.gr δεσμεύεται να ενημερώσει για τα δικαιώματά τους , τα ατομα των οποίων ,τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται και να τα διαβεβαιώσει ότι έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης και της διόρθωσης τους .Για να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας , πρέπει να συλλέξουμε τις προσωπικές πληροφοριες (συμπεριλαμβανόμενων των e-mails) απο τα μέλη μας .
Τα προσωπικά σας δεδομένα , μπορεί να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς η για εκδοτικούς σκοπούς .
Τα προσωπικά σας δεδομένα που βρισκονται στην κατοχή μας , δεν θα κοινοποιούνται χωρίς την δική σας έγκριση η , εφόσον είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε , όπως πχ σε μια δικαστική διαμάχη .
Μπορούμε επίσης να κοινοποιήσουμε την βάση δεδομένων στους συνεργάτες μας και / η , στις θυγατρικές μας εταιρίες (όπως επίσης στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις , όσον αφορά τα e-mails των εγγεγραμμένων μελών που το αποδέχτηκαν με το αντίστοιχο εικονίδιο
" δέχομαι να παιρνω μηνύματα συνεργατών σας "). Μπορούμε εν τέλει , σποραδικά , να διοργανώνουμε έρευνες και/η διαγωνισμούς και να ζητήσουμε συμπληρωματικές πληροφοριες , μέσα απο ειδικά έντυπα συμμετοχής. Θα χρησιμοποιήσουμε λοιπόν αυτές τις πληροφοριες , με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιων μας στο σαιτ. Έξαλλου , δεν είμαστε υπεύθυνοι για την χρήση, η την όποια παράβαση , άλλων μελών , των πληροφοριών που κοινοποιούνται απο εσάς στο σαιτ.

Ποινική δίωξη :

Το σαιτ δεν εγγυάται ότι τα μέλη του ,
θα ακολουθήσουν τους Γενικούς Όρους χρήσης, του παρόντος συμφωνητικού και σε καμμια περίπτωση , το homo.proximeety.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο έναντι κάποιου μέλους , για καθε μορφής ζημία η βλάβη , άμεση η έμμεση , που θα μπορούσαν να προκύψουν απο την χρήση του λογαριασμού του στο σαιτ.
Σε περίπτωση δικαστικής δίωξης , το δικαστήριο της έδρας του κατηγορούμενου , ειναι το μόνο αρμόδιο για επίλυση της διαφοράς.
Αν έχετε την πρόθεση να υποβαλλετε καποια μηνυτήρια αναφορα , σας παρακαλουμε να μας γράψετε στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση: contact ( at ) PROXIMEETY . COM.
Οι όροι και οι συνθήκες χρήσης και εγγραφής, ειναι αυτόνομοι δεσμευτικοί όροι και αν κάποιοι απο αυτους , αποδειχθούν δικαστικώς σαν άκυροι η ανεφάρμοστοι ,μπορεί να αναιρεθεί η νομική υπόσταση κάποιου συγκεκριμένου όρου , αλλά παραμένει εν ισχύ καθε άλλος, στην παρούσα σύμβαση .
ΔΩΡΕΆΝ ΕΓΓΡΑΦΉ
e-mail

Θέλω αυτο το όνομα χρήστη

Διαλεξτε κωδικο

Είμαι

ημερομηνία γέννησης


FacebookTwitter

a