♥ Σχέση γκέι,λεσβίας ,δωρεάν ΤΣΑΤ ♥

Σχέση γκέι , λεσβίας , δωρεάν ΤΣΑΤ

Μια υπηρεσία για ομοφυλόφιλους 100% δωρεάν... Κάποια στοιχεία απο έρευνες και στατιστικές :

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό το να ισχυρισθεί κανείς , ότι η ομοφυλοφιλία , εχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης  και ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική πρακτική στην Αρχαία Αθήνα , όπως προκύπτει απο την ανάγνωση του Συμποσίου του Πλάτωνα.
Επίσης η Λεσβία , ειναι όπως όλοι γνωρίζουν , καταρχήν η κάτοικος της νήσου Λέσβου . 
Η Λέσβος, αυτο το όμορφο νησί του Αιγαίου Πελάγους , όπου έζησε γύρω στο 600πΧ η ποιήτρια Σαπφώ ,που ήταν διευθύντρια της περίφημης Σχολής για τα νεαρά κορίτσια της αρχαιότητας .
To γράφημά της , γεμάτο ερωτική ποίηση ανάμεσα σε γυναίκες , εγινε η αίτια  να ταυτισθεί η έννοια "Λέσβος "με την γυναικεία ομοφυλοφιλία .

Ορισμένα
στατιστικά :

- Στην Eλλαδα , ο μισός περίπου πληθυσμός των ομοφυλοφίλων ,
ζει στην Αθήνα και την περιοχη της πρωτεύουσας και σαν γενικός κανόνας , ειναι η προτίμηση των πόλεων  με σημαντικό αριθμό πληθυσμού. Η εξήγηση ειναι ότι η ανωνυμία που τους προσφέρει μια μεγάλη πόλη , επιτρέπει μια άνεση κινήσεων στην ιδιωτική τους ζωή σε σύγκριση με τις αγροτικές η απομονωμένες περιοχές , παρότι η  ανεκτικότητα των δυτικών κοινωνιών εχει αυξηθεί τα τελευταία χρονια  .
- Από επαγγελματική σκοπιάς , ειναι 2 φορές πιο συχνή η παρουσία ομοφυλοφίλων σε διοικητικά πόστα [και ελευθερα επαγγέλματα , ανώτερης  διανόησης ]  σε σύγκριση με τους ετερόφυλους , ενω αντίθετα  ,  εμφανίζεται 7 φορές  λιγότερο συχνή , σε εργατικά επαγγέλματα.
- Οι αριθμοί ποικίλλουν ανάλογα  με την χρήση  των υπαρχόντων ερευνών , αλλά γενικότερα εκτιμάται ότι ο πληθυσμός  των γκέι/λεσβίων , αντιπροσωπεύει  ένα ποσοστό ανάμεσα στο 4-10%  του ενεργού πληθυσμού της Χωρας .Ο Μ.Ο του 6% ειναι χωρίς αμφιβολία το πιο πιθανό να ανταποκρίνεται στην σημερινή πραγματικότητα , που σημαινει  ότι σήμερα ζουν στην Ελλαδα , περίπου 660.000 ομοφυλόφιλοι , στην Γαλλία 3.500.000 ενω στις ΗΠΑ , υπολογίζονται πάνω απο 20.000.000 , αριθμοί καθόλου ευκαταφρόνητοι , για να ειναι καποιος αισιόδοξος  στην αναζήτηση της ατομικής του ευτυχίας !  

Τι περιμένεις λοιπόν για να έρθεις και συ στην κοινότητα του homo.proximeety.gr
και να αρχίσεις αμέσως τον διάλογο, δωρεάν με τα αγόρια και τα κορίτσια μας ?

ΔΩΡΕΆΝ ΕΓΓΡΑΦΉ
e-mail

Θέλω αυτο το όνομα χρήστη

Διαλεξτε κωδικο

Είμαι

ημερομηνία γέννησης


FacebookTwitter

a