♥ Σχέση γκέι,λεσβίας ,δωρεάν ΤΣΑΤ ♥

Σχέση για γκέι , λεσβία , δωρεάν ΤΣΑΤ

Η μοναξιά ένοχη για την ασθένεια

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 [στο ΒΗΜΑ online ]
Η μοναξιά αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου και μάλιστα επιθετικού.
Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε από μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου Γέιλ η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Ρroceedings of the Νational Αcademy of Sciences».
Οι ερευνητές είδαν ύστερα από πειράματα σε ποντίκια ότι όσα εξ αυτών ζούσαν απομονωμένα και υπό συνθήκες στρες ανέπτυξαν 84 φορές περισσότερους όγκους στο μαστό σε σύγκριση με εκείνα που ζούσαν σε ομάδες.
Μάλιστα οι όγκοι των απομονωμένων ζώων ήταν και πιο επιθετικοί.
Παρατηρήθηκε επίσης ότι τα ζώα που είχαν τεθεί σε «κοινωνικό αποκλεισμό» παρουσίαζαν υψηλότερα επίπεδα της ορμόνης του στρες κορτικοστερόνης και χρειάστηκαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα έπειτα από μια στρεσογόνο κατάσταση.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι τα ευρήματα αυτά πιθανόν είναι να αφορούν και τον άνθρωπο.

Σχόλιο της ομάδας σύνταξης του homo.proximeety blog

Μπορείτε να δημοσιευεσετε την άποψή σας , αφου εγγραφείτε στο homo.proximeety .gr χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνιας που θα βρείτε, κλικαροντας πάνω αριστερά στην αρχική σας σελιδα στην αντίστοιχη ένδειξη. Όλες οι δημοσιεύσεις , θα ελέγχονται απο την ομάδα σύνταξης και θα προβάλλονται με το όνομα χρήστη σας , προκείμενου οι θέσεις σας να προβάλλονται και να γνωστοποιούνται στους φίλους και τις σχέσεις σας με χιλιάδες μέλη του σαιτ και καθημερινούς επισκέπτες ! Είναι μια νεα εφαρμογή στην προσπάθειά μας να αναδειχτεί η προσωπικότητά σας και να βρείτε γρηγορα αυτο που ψαχνετε ...

Καλή ανάγνωση
ΔΩΡΕΆΝ ΕΓΓΡΑΦΉ
e-mail

Θέλω αυτο το όνομα χρήστη

Διαλεξτε κωδικο

Είμαι

ημερομηνία γέννησης


FacebookTwitter

a